• Τηλέφωνο
  • +30 211013 8038

Δέχεται κατόπιν ραντεβού

H Δρ. Λιάκου έχει εκπαιδευτεί στην ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου (2017) καθώς και στην Διαχείριση Έργου από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας (2018).

Τα αποτελέσματα των ερευνών της έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά και έχει βραβευθεί από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, την Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας, το Αμερικανικό Κολλέγιο των Παθολόγων, ενώ το 2013 ήταν μία από τις επτά Ελληνίδες που τίμησε η Ακαδημία Αθηνών και έλαβε το βραβείο για πρωτότυπη ερευνητική εργασία στην χειρουργική του καρκίνου.

Τιμητική Διάκριση έχει λάβει από τον Εθνικό Σύνδεσμο Ελληνίδων. Το 2017 τιμήθηκε από το Αμερικανικό Κολλέγιο ​​​των Παθολόγων στο Σαν Ντιέγο, στην κατηγορία «Νέοι Παθολόγοι».

Η Ιατρός έχει διεθνή παρουσία και δράση, καθώς συμμετέχει ενεργά και προεδρεύει σε επιστημονικές επιτροπές στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα καθώς και σε εθελοντικές ομάδες. Είναι συνεργάτης ιατρός στο iatronet. Μιλά άπταιστα αγγλικά και γαλλικά.

Η κα Λιάκου έχει περιθάλψει χιλιάδες ασθενείς, σε διαφορετικές συνθήκες (τακτικό παθολογικό ιατρείο, επείγοντα περιστατικά, νοσηλευόμενοι ασθενείς, ασθενείς σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ευπαθείς ομάδες ασθενών σε εθελοντικές δράσεις) κατά την εκπαίδευση και την κλινική της πορεία.

Φιλοδοξεί να είναι η οικογενειακή σας παθολόγος (primary care physician) κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ, ώστε να έχετε έναν ιατρό ως άτομο αναφοράς που γνωρίζει το ιστορικό σας και σας συμβουλεύει σε κάθε στιγμή της ζωής σας.

Η ΙΑΤΡΟΣ Δρ. ΛΙΑΚΟΥ

Η Δρ. Λιάκου είναι Ειδικός Παθολόγος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κλινική εμπειρία στα μεταβολικά νοσήματα. 

περισσότερα »